Ønskeliste 0 Kurv 0 min konto
Unikke stoffer fra hele verden | Gratis fragt fra €80

6 ting du skal overveje, når du køber en symaskine


Med en symaskine mange syopgaver kan klares nemt, billigt og hurtigt derhjemme. Vi viser dig, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en symaskine. At vælge den rigtige symaskine er ikke længere så let, som det plejede at være. Dengang kunne du bare klikke på en maskine af Kvalitetsmærker Singer, Pfaff, Bernina eller Elna sæt dig ned og vær ret sikker på, at du får en god solid symaskine. Situationen på symaskinemarkedet har dog ændret sig drastisk de seneste år, da de fleste mærker ikke længere selv er producenter, men produktion outsourcet at have. Mange symaskiner kommer i dag fra Fjernøsten, og tendensen er stigende (se statistik nedenfor), hvilket har medvirket til, at en stor variation af kvalitet kan findes på markedet.

Generelle tips til køb af en symaskine


Først og fremmest bør du tænke over, hvad du skal bruge en symaskine til. Hvis du kun vil sy nogle få pudebetræk eller gardiner, er det ikke værd at købe en enhed fra det øverste prissegment. Især som nybegynder bør du ikke lade dig blænde af det enorme udvalg af funktioner. Vigtigere i dette tilfælde er let tilgængelige basisfunktioner og brugervenlig betjening. Ikke desto mindre skal du være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis kan betale sig i længden at række ud efter en ekstremt billig maskine, for symaskiner fra discounteren er ikke just kendt for deres lange levetid.

 

1. Vær opmærksom på syfoden


Syfoden bestemmer, hvilke stoffer du kan bearbejde med symaskinen. For at kunne bearbejde tykkere stoffer som jeans eller læder, skal syfoden kunne hæves tilstrækkeligt. Omvendt skal en symaskine selvfølgelig også kunne klare ekstremt tynde stoffer. Fine og glatte stoffer som silke er heller ikke nemme at bearbejde.

 

Som nybegynder bør du også sørge for, at din symaskine er udstyret med en topfremføringsfod. På symaskiner uden topfremføringsfod skubbes stoffet kun på af bundfremføringen under forarbejdningen. Dette kan få det øverste stoflag til at glide. Gåfoden forhindrer dette, fordi den trykker på stoffet oppefra. Hvis topfodfoden ikke er inkluderet i leveringsomfanget, bør den som minimum kunne eftermonteres. En maskine med et hurtigt fastgørelsessystem anbefales også, så du hurtigt og nemt kan skifte mellem syfødder.

 

2. Det afhænger af stingtyperne


En god symaskine har mindst tre typer sting: zigzag, knaphul og ligesøm. Du bør også sørge for, at der er en bagsøm. Med disse fire typer sting kan grundlæggende arbejde udføres nemt. Derudover skal stinglængden og stingbredden kunne justeres trinløst.

 

3. Vær opmærksom på en automatisk trådspænding


Især som nybegynder uden den nødvendige syrutine bør du sørge for, at din symaskine har automatisk trådspænding. Men da der også findes bearbejdningsteknikker, hvor automatisk fjederspænding ikke er egnet, bør denne funktion slås fra, og fjederspændingen kan udføres manuelt.

 

4. Husk brugervenlighed


Når du køber en symaskine, skal du sørge for, at den er brugervenlig. Indstillinger skal kunne foretages med få enkle trin, og de grundlæggende funktioner skal være let tilgængelige. Se på knapperne og symbolerne på symaskinen, og spørg dig selv, om de er lette for dig at forstå og bruge. På computerstyrede maskiner skal displayet være let at læse i meget lyse og meget mørke omgivelser. Det vigtigste er dog en detaljeret, overskuelig og letforståelig betjeningsvejledning.


Omsætning for symaskinefremstillingsindustrien i Kina fra 2008 til 2012 og prognose op til 2020 (i millioner euro)

 

Fremstilling af symaskiner i Kina - salgsprognose til 2020

 

Denne statistik viser omsætningen for symaskinefremstillingsindustrien (ICNEA 3553) i Kina fra 2008 til 2012 og en prognose fra Statista frem til år 2020 (i millioner euro). Ifølge prognosen vil salget i 2020 være omkring 5,82 milliarder euro (Statistik 2017).

 

 

 


 

5. Tjek tilbehør og garanti


En god symaskine kommer med grundlæggende tilbehør. Disse omfatter reservenåle, maskinolie, en ripper og en skruetrækker. Du bør også sørge for, at der medfølger ekstra syfødder i leveringsomfanget, fx for at kunne sy lynlåse. Et støvdæksel, der holder støvet væk fra maskinen, er et andet nyttigt tilbehør.

 

Det er også værd at tjekke, hvor dyrt ekstra tilbehør til symaskinen er, og hvor tilbehøret kan opbevares. Dette kan blive vigtigt, hvis du vil transportere maskinen ofte. I sådanne tilfælde skal du sørge for, at der er nok opbevaringsrum på symaskinen. Ellers skulle du købe en tilbehørsboks.

 

Mange symaskineproducenter giver en garanti, der ofte går ud over de lovmæssige krav. Ikke desto mindre, før du køber, bør du være opmærksom og tjekke, hvor lang garantien er på din symaskine.

 

6. Tag en friarmssymaskine – og glem ikke fodpedalen


En friarms symaskine er kendetegnet ved, at du kan fjerne foden på symaskinen. Dette gør dit arbejde nemmere, hvis du vil sy rørformede dele såsom ærmer eller bukseben.

 

 

Det primære formål med fodpedalen på en symaskine er at styre symaskinens hastighed. Med mange nye maskiner er pedalens funktionsudvalg dog blevet udvidet. Du kan for eksempel bruge den til at hæve syfoden, ændre nålepositionen eller skifte til baglæns syning. Tænk over, hvilke funktioner der er eller kunne være interessante for dig.

Den bedste symaskine til begyndere


Vores tip til begyndere er Friarmssymaskine N1615 fra W6. Denne symaskine henvender sig specifikt til begyndere og er i øjeblikket tilgængelig for en rimelig 109 € fra Amazon (pr. 30.12.2017. december 6). Ved udformningen af ​​betjeningsvejledningen blev der lagt stor vægt på, at du som lægmand kan forstå dem og nemt sætte dig ind i maskinen. W10 giver dig i alt XNUMX års garanti på denne symaskine, hvilket er helt fantastisk!

 

Symaskinen har i alt 15 sysprogrammer, så du vil være i stand til at udføre alt det skiftende arbejde med daglige husholdningsbehov uden problemer. Det medfølgende tilbehør er også imponerende:

 

 • lynlås fod
 • Standard zigzag fod
 • Usynlig
 • knaphulsskinne
 • 4 plastspoler
 • Sortiment af erstatningsnåle (vævede varer)
 • skruetrækker
 • Skærekniv
 • transportdæksel
 • dæksel/hætte
 • fodkontrol


N1615 er designet til at håndtere forskellige typer stof meget godt. Det giver et solidt udgangspunkt for de fleste syprojekter. Maskinen har en to-trins ventilatorløfter, så syfoden også kan hæves så langt, at du uden problemer kan bearbejde tykkere stoffer. Hertil kommer syfodstryk automatisk styret og maskinen har en gående fod, som forhindrer stoffet i at glide, når du syr. Andre vigtige funktioner ved maskinen er:

 

 • Godt sylys
 • 4-trins automatisk knaphul
 • Syning med tvillingnåle
 • Spolevinder til opvikling af undertråden
 • Baglæns tast
 • 2 nålepositioner
 • Foderstop ved transportørbetræk: påsyning af knapper eller frihåndsføring af det materiale, der skal syes.
 • Trinløs søm forlænges op til 4 mm
 • Feather Stitch: kæde og syning i én operation
 • Tilbehørsboks integreret i udtræksbord
 • Friarmsforlængerbord kan tages af, for eksempel for at sy bukseben
 • støvdæksel
 • Stille løb
 • håndtere
 • Syfod hurtigt fastgørelsessystem

Kombinationen af ​​et enestående pris-ydelsesforhold, ekstrem nem betjening, robust håndværk og all-round kapacitet til mange materialer gør N1615 til den ideelle begyndermaskine. Af disse grunde kan vi varmt anbefale dig denne symaskine og ønske dig rigtig god fornøjelse med dine fremtidige syprojekter. For forslag, tag et kig på vores kostenlosen syvejledning eller vores sy mønstre over. Vi tilbyder selvfølgelig også unikke stoffer, opdag f.eks afrikanske stoffer, bomuldsstoffer fra Indien, Guatemala eller aboriginals Designs.

Vores stoffer til dine syningsideer

 • Se på detaljerne
  13,95  / ½ løbende meter

  27,90  / m

 • e-bog syvejledning bærbar taske
  e-bog detalje til bærbar taske 1
  Se på detaljerne
  4,99 €
 • Se på detaljerne
  10,49  / ½ løbende meter

  20,98  / m

 • Se på detaljerne
  10,49  / ½ løbende meter

  20,98  / m

 • Se på detaljerne
  10,49  / ½ løbende meter

  20,98  / m

 • Se på detaljerne
  10,49  / ½ løbende meter

  20,98  / m

5 1 stemme
Artikel Rating
abonnere på
giv mig besked kl
gæst

1 kommentar
Ældste
Nyeste Mest afstemt
Inline feedbacks
Se alle kommentarer
styrekugle

[…] Symaskine, stryg om nødvendigt, sytråd, kuglepen, saks, stifter, målebånd […]