Ønskeliste 0 Kurv 0 min konto
Unikke stoffer fra hele verden | Gratis fragt fra €80

Foundation story V: Fra Afrika rundt om i verden

Foundation story V: Fra Afrika rundt om i verden

Der er sket meget siden vores sidste indlæg i serien "Foundation Story". Vi er blevet "ældre". Vores team er vokset, vi har fået en helt ny butik og der er også kommet nye opgaver til. Men vigtigst af alt er vores sortiment vokset markant. Mottoet er ikke længere kun afrikanske stoffer, men stoffer fra hele verden. Men hvordan skete det?

En online butik med kun afrikanske stoffer? Svært!

I foråret 2016 besluttede vi ikke længere kun at fokusere på afrikanske stoffer at lægge, men at udvide, for lad os være ærlige: det er virkelig svært at tjene penge med en online shop kun for afrikanske stoffer. Vi taler altid om Bæredygtighed, som også omfatter økonomisk bæredygtighed, det vil sige at finde en forretningsmodel, der betaler sig.

En anden ting er også blevet klart for os: hele verden er fuld af smukke stoffer, der passer til os. Med de afrikanske stoffer var vi primært interesserede i det kulturelle aspekt, betydningen, der omfatter meget mere end blot det trykte mønster. De er en form for udtryk og kommunikation, legemliggør visse værdier og er solidt forankret i det afrikanske kontinent. Derudover ønsker vi at bidrage til, at stofferne fra afrikansk produktion ikke forsvinder helt og til de tilhørende problematisk at tiltrække opmærksomhed.

 

Verden er fuld af ting! 

Over hele verden, og især i de sydlige lande, kan du finde små og mellemstore stofproducenter, som producerer stoffer af høj kvalitet på traditionel vis, mest med reference til den lokale kultur, for eksempel i form af specifikke mønstre eller farver . Og mange af dem er engagerede, for eksempel gennem gratis uddannelse af piger og unge kvinder som i Togo, eksklusiv brug af naturlige fibre som i Nepal eller brug af certifikater som GOTS og Fair Trade som i Indien. I lighed med Afrika kan vi ved at handle med stofferne støtte traditionel fremstilling og hjælpe folk overalt med at leve af det traditionelle håndværk, de har lært.

Så det kunne vi de sidste to år Australske bomuldsstoffer med aboriginsk design inkludere i vores sortiment, Batik stoffer fra Togo og Malaysia, håndvævet Etniske stoffer fra Nepal og Guatemala, Bloktryk fra Indien eller Shweshwe-stoffer fra Sydafrika. Alle leverandører har det til fælles, at de producerer unikke stoffer og opfylder vores bæredygtighedsstandarder på forskellige måder. Hver leverandør har sin egen historie, så at sige sin egen True Story.

Lieferanten fundet

Vi vil selvfølgelig gerne tilføje flere stoffer til vores sortiment i fremtiden. Vi har altid brug for hjælp fra samfundet, fordi mange af vores nuværende leverandører er opstået fra kontakter fra vores følgere. Og hvem ved – måske kan den ene eller den anden give et tip i kommentaren til denne artikel. Vi ville blive glade!

5 1 stemme
Artikel Rating
gæst

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer