Ønskeliste 0 Kurv 0 min konto
Unikke stoffer fra hele verden | Gratis fragt fra €80

Interview med Paul Kadjo

6 spørgsmål til Paul Kadjo

I vores interviewserie informerer vi dig om spændende, interessante og frem for alt kreative personligheder. Det er lige meget, om du er musiker, designer eller grundlægger. Vi handler alle om inspiration, sjov og kreativitet. Alle de personligheder, vi interviewer, har kontaktpunkter med vores arbejde.

Denne gang præsenterer vi dig for den unge designer Paul Kadjo, som har brugt nogle af vores stoffer til en del af sin nye kollektion. Resultaterne er spektakulære - se selv! 

Til denne skjorte brugte Paul det malaysiske batikstof"Pattani" valgte.

Hvem er du og hvad laver du, hvor?

Jeg er Paul Kadjo, 19 år gammel, halv tysk og halv Ivore. Jeg er i øjeblikket i gang med mit tredje semester og studerer modedesign på Academy of Fashion & Design i Hamborg.

 

Hvordan kom du til det her? 

Det hele startede med ideen om at trykke T-shirts og derefter sælge dem. For mig blev ideen om at "bare printe" hurtigt opbrugt, og jeg dedikerede mig til at udvikle en beklædningsgenstand. Jeg lånte min mors husholdningssymaskine og lærte mig selv efterhånden at sy med det tøj, jeg købte. Jeg kunne godt lide ideen om, at mode i sidste ende er kunst skabt som en "konstruktion" omkring den menneskelige krop. Jeg har altid elsket at udtrykke mig kunstnerisk. Denne enkle idé blev til en passion, der nok vil følge mig hele mit liv.

 

Hvad er specielt ved din mode/kollektioner, hvad adskiller dem?

Mit label PROTOTYPE står for eksklusivitet og usædvanlighed. Som en prototype er hver beklædningsgenstand unik i sit design og mængde. Jeg rejser meget og nyder at rejse og meget ofte, hvor end jeg går, har jeg det samme billede i tankerne: unge mennesker og voksne, der alle har en lignende tøjstil – som en kopi af en kopi. Og mange bruger også mange penge på det, mest til simpelt forarbejdet og latterligt trykt tøj – primært mærketøj. Min mode er en appel til alle, der er villige til at forlade denne komfortzone og ikke kun ønsker at skille sig ud fra stilen i alle kopierne, men også leder efter ægte værdi for pengene til deres tøj.

Til denne skjorte brugte Paul det togolesiske batikstof "Red Rose" og det aboriginske stof "Eukalyptusblade røde" valgte.

Hvad kan du lide ved vores stoffer? Hvorfor valgte du disse stoffer til kollektionen?

Først og fremmest må jeg nævne, at direkte handel og retfærdig betaling er et referencepunkt for mig True Fabrics meget ligesom. Sammen med donationerne til hvert køb er det noget, som jeg støtter meget op om og også gerne vil implementere hos PROTOTYPE en dag. Med hensyn til stofferne kan jeg godt lide, at de kommer fra hele verden, og at hvert stof afspejler styrken og livligheden i dets oprindelse gennem sin farve og design. Derfor valgte jeg disse stoffer. Fordi de talte til mig med deres magt.

 

Hvilke designere vil du gerne arbejde med en dag?

Et samarbejde med Rick Owens eller Raf Simons er en drøm, der nok forbliver en drøm her i livet. Men jeg ville også elske at slå mig sammen med designere, som også abonnerer på ideen om "modtrending". Derudover er der designere, som kæmper mod den stadig stærke eksisterende racisme over hele verden. Jeg er spændt på at se, hvad fremtiden vil bringe, og jeg er åben for enhver ny kontakt.

 

Hvad er dine planer for den nærmeste fremtid?

I øjeblikket planlægger jeg en kollektion, der allerede indeholder stofferne fra True Fabrics er begyndt. Da jeg lige nu er den eneste bag PROTOTYPE og alt kører sideløbende med mine studier, udkommer samlingen stykke for stykke. Jeg planlægger også en onlineshop i starten af ​​2019 og håber at kunne nå flere mennesker i den nærmeste fremtid, for på den ene side at forstørre fortrykket og på den anden side at kunne overbevise flere om min idé.

Tak for interviewet Paul!

Til nederdelen valgte Paul det aboriginalske stof "Women Dreaming Burundi". Til shortsene, det malaysiske batikstof”Pattani".

Hvis du vil se mere af Pauls arbejde, så følg ham Instagram!

0 0 stemmer
Artikel Rating
abonnere på
giv mig besked kl
gæst

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer