Ønskeliste 0 Kurv 0 min konto
Unikke stoffer fra hele verden | Gratis fragt fra €80

Gennemgå 2021 og fremtiden for True Fabrics

For præcis et år siden vi tog over som en lille virksomhed fra Rhin-Main-området, stofhandelen True Fabrics.

Denne specielle stofhandel for unikke stoffer fra hele verden, med fokus på afrikanske stoffer, passede perfekt ind i porteføljen af Ubuntu World, som blev grundlagt et år tidligere som markedsplads for afrikanske produkter. Målet med Ubuntu World var og skal gøre det muligt for afrikanske producenter og små virksomheder at få markedsadgang for deres produkter i Europa.

med True Fabrics, gik dette projekt endda ud over det afrikanske kontinent.

Vi har nået meget på det ene år. Inklusive:

  • Er vi forbi 1.250 EUR i donationer, via vores SocialSure+ program genereret, hvoraf dele vi kunne videresende til bistandsprojekter som “Against Malaria Foundation”, “Deworm the World”, “Mon Devoir eV”, “Woé zon loo eV” og “Rettet die Naturvolk eV”. Vi vil donere endnu en del til vores andet hjem i Sydafrika. Mere om det snart.
  • Det lykkedes os at få inventaret fra True Fabrics fuldstændig ombygge og udvide. Det er vi stolte af at kunne meddele True Fabrics i mellemtiden over 250 stoffer noteret fra lager. Derudover er der et bredt udvalg af forudbestillingsvarer til kategorierne Shweshwe-stoffer og Aboriginal-designs – som vi tidligere har tilbudt vores kunder i tre forudbestillingskampagner. I alt er der over 1.000 flotte stofdesigns
  • Sammen med Bella og Kristen har vi fundet to gode medarbejdere, som altid støtter os aktivt på lager og kontor. Se en lille en avisartikel.

Vi var især glade for den store kunderespons. Selvom af databeskyttelsesmæssige årsager, før erhvervelsen af True Fabrics, måtte slette alle kundekonti True Fabrics kunne bygge videre på salget fra de seneste "Colin Bien-år" med det samme. En til dette Mange tak til alle vores kunder, for det store trosspring! Vi håber meget, at vi har gjort det retfærdigt og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden.

Der har selvfølgelig også været svære øjeblikke. På den ene side var der vores nedlukning af showroomet i Berlin. Efter mere end et år med Corona-foranstaltninger var det simpelthen ikke længere økonomisk rentabelt. Så i februar besluttede vi med tungt hjerte at lukke.
Så var der "tålmodighedslegen" med en større sending stof fra Australien. Opdelt i flere forsendelser tog det næsten 6 uger efter mange telefonopkald til Australian Post, DHL, DHL Express og Co, indtil vi endelig fik lov til at holde alle pakkerne i hænderne. Vi vil også gerne takke vores kunder for deres tålmodighed!

Arbejdsbyrden var altid enorm gennem året og ansvarsområderne i et lille team var tilsvarende omfattende. Som grundlæggere har vi ikke betalt os selv en eneste euro indtil videre, men fortsætter med at bruge alle vores besparelser på at opbygge denne virksomhed. En virkelighed, som mange stiftere helt sikkert kender til.

Men vi har også lært desto mere og er vokset med de mange opgaver. Vi glæder os helt klart til de kommende år! 

Talrige emner og projekter er under planlægning. Vi kan ikke afsløre alt endnu. Bare så meget, vi vil gerne med dig True Fabrics endnu mere om emnet Bæredygtighed gå ind. Til dette formål er der i sortimentsorienteringen også øget fokus på biomaterialer dommer. Ensfarvede stoffer, håndvævede stoffer og mere vil finde vej til vores sortiment i 2022. Også planer True Fabrics, i det kommende år med bæredygtige sykasser at komme i gang. Et spændende projekt som vi glæder os meget til!!! 🙂

 

..turen går videre!

 

Vi ønsker jer alle en god start på det nye år!

Den hilser dig varmt velkommen
den True Fabrics Team

0 0 stemmer
Artikel Rating
abonnere på
giv mig besked kl
gæst

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer